Advertisement

Πολλοί θα έχετε αναρωτηθεί τι γινόντουσαν τόσα φαγητά που έφτιαχναν οι παίκτες του Μaster Chef…Όλα όσα δεν ξέρατε!

Σύμφωνα με το TV Έθνος, όταν οι κριτές δοκίμαζαν τα πιάτα των παικτών στα γυρίσματα, τα φαγητά που έμεναν δεν πήγαιναν στα σκουπίδια.

Advertisement

Οι άνθρωποι που βρισκόντουσαν πίσω από τις κάμερες -και ήταν πολλοί- τιμούσαν τα εδέσματα των παικτών, ενώ όπως είχε πει ο Πάνος Ιωαννίδης «ό,τι έμενε πήγαινε σε καλή μεριά».Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι κριτές δεν δοκίμαζαν αμέσως τις παρασκευές των παικτών! Μπορεί να περνούσαν ακόμη και 3 ώρες!

Ζαχίρ: «Την ημέρα της οντισιόν…» Αποκάλυψη! Όσα έγιναν στα παρασκήνια του Masterchef και δεν έδειξαν οι κάμερες!

Μια αποκάλυψη από τα παρασκήνια του MasterChef έκανε ο Ζαχίρ και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες, από την οντισιόν του.

Ο παίκτης που είχε ραγίσει καρδιές με την εξομολόγηση του κάνει νέες αποκαλύψεις.

«Δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, ούτε είχα σκοπό να πάω στο MasterChef. Εξάλλου, εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μάγειρας σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Μια μέρα, την ώρα που ήμουν στο σπίτι και ξεκουραζόμουν, χτύπησε το τηλέφωνο, μου είπαν πως καλούσαν από την παραγωγή του MasterChef και ότι ήθελαν να κάνουμε μια συνέντευξη. Τους απάντησα θετικά, αν και ήμουν αρκετά σκεπτικός για τη συμμετοχή μου. Κι αυτό διότι όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Δεν είχα χαρτιά για την παραμονή μου στην Ελλάδα και είχα ορισμένα προσωπικά θέματα. Λίγο πριν αποχωρήσω από τον διαγωνισμό έμαθα ότι τελικά με είχαν βρει από έναν φίλο μου ομοεθνή, που δουλεύει σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση» αποκαλύπτει στο People.

Advertisement

«Μετά την πρώτη συνέντευξη, μου ζήτησαν από την παραγωγή ταυτότητα ή διαβατήριο. Τους εξήγησα πως είχα μόνο άδεια παραμονής και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που έληγε στις 22 Φεβρουαρίου. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα κρύα πιάτα, που δεν έδειξε η τηλεόραση, στην οποία παρουσίασα μια σαλάτα. Η σαλάτα άρεσε πολύ στον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε και το ΟΚ για να περάσω από την οντισιόν. Από την πρώτη μου συνέντευξη μέχρι και την ημέρα που έγινε το γύρισμα για την οντισιόν έχασα τέσσερα κιλά από το άγχος και την αγωνία μου. Το αφεντικό μου στο ιταλικό εστιατόριο στράβωσε πολύ όταν του είπα για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, και με το δίκιο του, γιατί με είχε πάρει ως μόνιμο στην κουζίνα και λίγο πριν από τις γιορτές εγώ έφυγα. Στενοχωρήθηκα που αποχώρησα από το μαγαζί και του ζήτησα συγγνώμη. Συζητήσαμε, όμως, μου είπε πως θέλει το καλό μου και με συμβούλεψε να ακολουθήσω την επιθυμία μου και να πάω. Μάλιστα, ήξερε και ορισμένα πράγματα για τη ζωή μου και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε στο περιοδικό.

Πηγη : youweekly.gr

Advertisement