Connect with us

Ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης μοιράζει χρήμα – 7ημερο τρελής ρέντας για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια .

Published

on

Advertisement

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια για τη νέα εβδομάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις του έμπειρου αστρολόγου για λογιαριασμό του elle.gr. Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Advertisement

Ζώδια εβδομάδας – Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Η ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει έντονα την ψυχολογία σας, προκαλώντας δυσκολίες στη σκέψη και την επικοινωνία. Είναι σημαντικό να παραμένετε ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν γύρω σας, ώστε να αποφύγετε απρόοπτα. Ενδέχεται να προκύψουν μικρά προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Η επίδραση της Σελήνης θα είναι εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προκαλώντας σύγχυση στις σχέσεις σας με τους επικοινωνιακούς σας κύκλους. Η συνεννόηση, τα συναισθήματα και τα επαγγελματικά σας είναι από τα πιο επηρεασμένα.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα, καλό θα είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Η ηλιακή έκλειψη, όπως και η πορεία της Σελήνης σε συνδυασμό με τον Ερμή και την Αφροδίτη, θα επηρεάσει τη συναισθηματική σας ζωή και θα φέρει κάποιες ανατροπές στις επιδιώξεις σας. Ο Ερμής στον Ζυγό δημιουργεί αναταράξεις στον εργασιακό τομέα. Δείξτε συνέπεια στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε καταστάσεις και ανθρώπους που προκαλούν αστάθεια και σύγχυση.

Advertisement

Δίδυμοι
Η έκλειψη του Ήλιου στις 2 του μήνα φέρνει αναταραχές στον εργασιακό σας χώρο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εμφανίζονται αδύναμοι αυτές τις μέρες, προκαλώντας εντάσεις και παρεξηγήσεις στις αισθηματικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Δράστε μεθοδικά και προσεκτικά, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα. Στις σχέσεις με την οικογένειά σας, αν δυσκολευτούν, γνωρίζετε πώς να τις διαχειριστείτε. Οικονομικά, παραμείνετε προνοητικοί!

Καρκίνος
Όπως όλοι, κι εσείς θα επηρεαστείτε από το φεγγάρι που θα κρύψει τον Ήλιο τις επόμενες μέρες. Οι τομείς που επηρεάζονται περιλαμβάνουν το στενό σας περιβάλλον, τις οικογενειακές σχέσεις, τη βάση της δουλειάς σας και την καθημερινή επικοινωνία. Μην απογοητεύεστε αν οι δυσκολίες είναι συνεχείς, καθώς σύντομα θα υπάρξει βελτίωση. Αποφύγετε τον κόπο και τους κινδύνους, μην δίνετε αφορμή για σχόλια, περιορίστε τα περιττά έξοδα και μην επηρεάζεστε συναισθηματικά ώστε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Λέων
Η έκλειψη του Ήλιου αποτελεί ένα δραματικό σημάδι για τις σχέσεις σας με το περιβάλλον και την εργασία σας. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και αναβάλλετε σημαντικές δραστηριότητες για λίγες μέρες. Ζητήστε πίστωση χρόνου από όσους σας πιέζουν για οικονομικές υποχρεώσεις ή δύσκολες συζητήσεις. Οι περιστασιακές θύελλες θα περάσουν γρήγορα, επιτρέποντας ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από χρεωστικά υπόλοιπα, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή.

Advertisement

Παρθένος
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις πρωτοβουλίες σας, στις κινήσεις και στα εκφραστικά μέσα που χρησιμοποιείτε. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές δικλείδες σας, φροντίστε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και μείνετε συνεπείς στις υποσχέσεις σας προς αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα γεγονότα και οι εξωτερικές συνθήκες, λόγω της ηλιακής έκλειψης, θα σας δοκιμάσουν αρκετές φορές στο πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει και στην συνέπεια σας. Χρειάζεστε προνοητικότητα και ευελιξία, ψυχραιμία και υπομονή. Η αποφυγή λαθών αυτές τις ημέρες είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ζυγός
Αντιμετωπίζετε ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Προσέξτε ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή και τα οικονομικά σας, με αφορμή την ηλιακή έκλειψη της εβδομάδας. Υπάρχουν στιγμές που θα εξυπηρετηθείτε, αλλά και στιγμές που διάφοροι παράγοντες θα σας ταλαιπωρήσουν. Εκμεταλλευτείτε τη θετική εκδοχή και προφυλαχθείτε από την αρνητική. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και η υπομονή σημαντική, ανάλογα με την περίπτωση του καθενός. Η αποφυγή παρεξηγήσεων είναι επιτακτική.

Σκορπιός
Εσείς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς γνωρίζετε ήδη το σημείο κινδύνου και ποιους να αποφεύγετε. Συναισθηματική πικρία και παρεξήγηση είναι πιθανά. Η αποκάλυψη μιας άλλης πραγματικότητας μπορεί να σας φέρει φως, προσπαθήστε να μην στεναχωριέστε υπερβολικά αποδεχόμενοι τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και την παρέμβαση του πεπρωμένου. Κλείνοντας ο μήνας, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα. Ανασυγκροτήστε τις ψυχικές σας δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε τις περιστάσεις με αξιοπρέπεια.

Τοξότης

Οι ημέρες γύρω από την ηλιακή έκλειψη είναι λίγο δύσκολες, με το παρασκήνιο να είναι επικίνδυνο και οι εκκρεμότητες να εμφανίζονται απειλητικά στη ζωή σας. Όλα αυτά έχουν σκοπό να σας ταράξουν. Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε, να αντέξετε και να προχωρήσετε. Η αποκάλυψη μιας σκληρής αλήθειας, καθώς και τα ερωτικά προβλήματα, είναι πιθανά. Οι καθυστερήσεις συνεχίζονται κυρίως στις συναλλαγές και την κάλυψη των αναγκών σας. Μπορείτε, όμως, να βρείτε αντίδοτο ή υποστήριξη από τρίτους.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με το εξωτερικό περιβάλλον, το νόμο και τις μεγάλες οικονομικές δεσμεύσεις σας. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 του μήνα είναι σαν μια βραδυφλεγή βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Μην προκαλείτε εκείνους που μπορούν να την πυροδοτήσουν και γενικά να είστε προνοητικοί. Ελέγξτε τις μετακινήσεις σας, τον τρόπο που οδηγείτε και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες ή να προβείτε σε ενέργειες επιθετικού χαρακτήρα.

Advertisement

Υδροχόος
Η ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει τον επαγγελματικό σας τομέα και ενδέχεται να μπλοκάρει τις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι συχνά βαριά, ενώ κάποιοι άνθρωποι ίσως επιβαρύνουν την κατάσταση. Να είστε προσεκτικοί στις δραστηριότητές σας, ολιγαρκείς στις απαιτήσεις και επιθυμίες σας, και προσεκτικοί στα έξοδα. Υπερασπιστείτε το επαγγελματικό σας αντικείμενο, οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμά σας και προετοιμαστείτε με εναλλακτικές λύσεις για πιθανές ανατροπές.

Ιχθείς
Η επερχόμενη εβδομάδα θα είναι κάπως επεισοδιακή, με τις επόμενες μέρες να μην είναι εύκολες. Ωστόσο, για πολλούς από εσάς, είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα ή για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Οικονομικά και συναισθηματικά, δείξτε ιδιαίτερη προνοητικότητα. Επικοινωνιακά, να είστε προσεκτικοί και υποψιασμένοι για πιθανή επιθετικότητα από τρίτους. Πάνω απ’ όλα, υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό στίβο.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.