Connect with us

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Δεκαπενταύγουστος με δραματικές καταστάσεις για αυτά τα 5 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα έρχεται να μας προειδοποιήσει μέσα από τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για τις δύσκολες καταστάσεις, που έρχονται για ορισμένα ζώδια, τα οποία δε θα περάσουν και τον καλύτερο Δεκαπενταύγουστο.

Advertisement

Σύμφωνα με την αστρολόγο, η ένταση υπάρχει κανονικά, με τη Σελήνη να έχει περάσει στο Σκορπιό και να είναι μεν πιο… παθιάρα στον έρωτα, αλλά και πιεστική παράλληλα, ενώ κάνει μια όψη και με τον Πλούτωνα. Ο Άρης και ο Δίας κάνουν επίσης όψη και αυτό μας τα κάνει δύσκολα με τον ανάδρομο Κρόνο για τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και τις επαφές μας.

Μέρες… υψηλής επικινδυνότητας από τη Λίτσα Πατέρα

Στο τέλος της νέας εβδομάδας, μάλιστα, έρχεται μια όψη του Άρη με τον Κρόνο, η οποία δεν είναι καθόλου καλή και αναμένεται να μας φέρει μπροστά σε μεγάλες δυσκολίες, κάτι που σημαίνει πως ίσως ο Δεκαπενταύγουστος δε θα μας φέρει τα πράγματα ιδανικά.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2024 – Οι απόλυτα τυχερές ημερομηνίες και ποια ζώδια ευνοούνται

Κάπως έτσι, από το Σαββατοκύριακο οφείλουμε να προσέχουμε τις εντάσεις, να μη βιαστούμε να επιλύσουμε δύσκολα θέματα, αλλά και να μην είμαστε επικριτικοί, ώστε να γλιτώσουμε τις δυσάρεστες ανατροπές.

Δείτε τις προβλέψεις της:

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.