Connect with us

Ζώδια

«Βυθίζει» κάθε ελπίδα ο Κώστας Λεφάκης: Δύσκολες ώρες για Σκορπιούς και 2 ακόμη ζώδια!

Published

on

Advertisement

Διόλου ενθαρρυντικά δεν ήταν τα πρώτα μηνύματα της ημέρας από τον Κώστα Λεφάκη για τρία ζώδια.

Ο έμπειρος αστρολόγος διεμήνυσε πως η Δευτέρα αυτή δε θα κυλήσει καλά στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα για κάποιους, ενώ ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα δουν πραγματική εύνοια. Την ίδια ώρα, αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν από τεστ άμεσα!

Advertisement

Ζώδια σήμερα 5/8: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ
Πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα τώρα. Μη φλυαρείτε άσκοπα και συγκρατήστε τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα φέρνει εντάσεις και σας παρασύρει σε άστοχες συζητήσεις. Ένα φιλικό άτομο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε απόκρυφες καταστάσεις και κρυφά παιχνίδια στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απολαύστε τις χαρές που μπορεί να σας προσφέρει η αισθηματική σας ζωή και αποδράστε από τη ρουτίνα σας. Κάντε προσεκτικά τις επιλογές σας και μην εκνευρίζεστε.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2024 – Οι απόλυτα τυχερές ημερομηνίες και ποια ζώδια ευνοούνται

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερη ένταση επικρατεί σήμερα στο χώρο της δουλειάς σας. Ένα αίσθημα αισιοδοξίας σας βοηθά να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις. Ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ
Ασχοληθείτε αυτές τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες σας. Μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε άσκοπες συζητήσεις και σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια καλή μέρα η σημερινή. Προωθήστε επαφές και συναντήσεις με άτομα κύρους και αναζητήστε γενικά βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Συνεχίστε αυτές τις πρώτες μέρες του Αυγούστου να δίνετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας και προσέχετε τι λέτε. Μην είστε απρόσεκτοι στο οδήγημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε σήμερα πολύ την οικονομική σας διαχείριση. Αποφύγετε αναίτια έξοδα ή κάποια βοήθεια σε φιλικό σας πρόσωπο. Μια ευχάριστη βραδιά είναι εύκολο να οργανωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονες αντιπαραθέσεις με σύντροφο ή συνεργάτες θα χαρακτηρίσουν την ημέρα σας. Φανείτε πιο ψύχραιμοι. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να πάρει μια ευχάριστη τροπή σήμερα.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευκαιρία είναι σήμερα να τα πείτε με το σύντροφό σας και να βρείτε μια κοινά αποδεκτή λύση στα προβλήματά σας. Αντλήστε δύναμη μέσα από την ψυχική σας γαλήνη.

Διαβάστε ακόμα:   Καμπανάκι κινδύνου από τον Κώστα Λεφάκη: Σε… έκτακτη ανάγκη Ζυγοί και 2 ακόμα ζώδια – Πολύ δυσάρεστες προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τακτοποιήστε σήμερα γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Κάποια οικογενειακά θέματα μπορεί να σας οδηγήσουν σε σκέψεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια σχέση μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες, αλλά βεβαιωθείτε πρώτα για την αξιοπιστία της. Κάποιο οικονομικό όφελος μπορεί να σας προκύψει ξαφνικά.

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.