Connect with us

Ζώδια

«Φουλάρει» το ταμείο ο Κώστας Λεφάκης: Σαρώνουν στα οικονομικά Καρκίνοι και 2 ακόμη ζώδια!

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει τα πάντα… τούμπα, αφού μετά τα χθεσινά προβλήματα που αντιμετώπιζαν πολλά ζώδια, σήμερα (2/8) ανατρέπεται η κατάσταση και κάποιοι σαρώνουν στα οικονομικά.

Ο γνωστός αστρολόγος στις προβλέψεις του μιλά για «φουλαρισμένο» ταμείο στις ζωές τριών ζωδίων. Παράλληλα, «χρυσή τύχη» για αυτά τα 4 ζώδια: Μπορούν να πετύχουν πολλά – Το σύμπαν τους ευνοεί!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ
Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Το ένστικτό σας μπορεί να σας δώσει λύσεις στη δουλειά σας. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να σας χαρίζει καλύτερες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ασχοληθείτε και κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες σας. Μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε άσκοπες συζητήσεις. Φροντίστε να βρεθείτε μαζί με άτομα κύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορείτε να συλλάβετε μια ιδέα σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Μη γίνεστε εριστικοί με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σας είναι έντονα ερωτική, αλλά τα επαγγελματικά σας σχέδια σας απασχολούν έντονα. Αξιοποιήστε το χρόνο σας για να τα προλάβετε όλα.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2024 – Οι απόλυτα τυχερές ημερομηνίες και ποια ζώδια ευνοούνται

ΛΕΩΝ
Αρκετά σφιγμένοι με θέματα καριέρας σήμερα, που σας οδηγούν όμως σταθερά στην επιτυχία. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα των καλών σας φίλων. Αντιμετωπίστε ένα οικονομικό σας θέμα με σθένος και αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Προσέχετε τι υπογράφετε και μην υπόσχεστε πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι. Δώστε επίσης περισσότερη έμφαση στη δουλειά σας και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συζητήστε ήρεμα με τους δικούς σας ανθρώπους και αποφύγετε να θίξετε δύσκολα θέματα σήμερα. Μη δίνετε σημασία σε εμπαθείς συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να επαναφέρετε στην επιφάνεια κάποιο θέμα συζήτησης ή να κάνετε μια προσωρινή συμφωνία με κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα φιλικό άτομο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάποιες απόκρυφες καταστάσεις στη δουλειά σας. Περάστε όμορφα απόψε με τον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα αίσθημα αισιοδοξίας σας διακατέχει. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και να …ερωτευτεί. Οι μέρες του Αυγούστου προσφέρονται εξάλλου για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2024 – Οι απόλυτα τυχερές ημερομηνίες και ποια ζώδια ευνοούνται

ΙΧΘΕΙΣ
Ένταση επικρατεί σήμερα Παρασκευή στο χώρο της δουλειάς σας και σας φαίνεται αδύνατο να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποθέσεις. Ηρεμήστε απόψε παρέα με καλούς φίλους.

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.