Έχετε αναρωτηθεί τι μπορεί να συμβεί όταν ρίξετε ελαιόλαδο σε ένα δοχείο με παγάκια; Αν όχι τότε πρέπει να διαβάσετε παρακάτω! Παρότι δεν είμαι master chef, απλά απολαμβάνω να μαγειρέυω – και πρόσφατα συνάντησα την πρόκληση να μαγειρεύω από την αρχή με φυτικά, σπιτικά συστατικά.
Έχω να παραδεχτώ, δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Δείτε ακόμα: Στύψτε 1 λεμόνι σε μια κουταλιά ελαιόλαδο και δεν θα σταματήσετε ποτέ την χρήση του!
Το να αγοράσεις φρέσκα συστατικά είναι ένα πράγμα, αλλά το να τα διατηρείς φρέσκα είναι κάτι άλλο.
Το πιο δύσκολο συστατικό για να διατηρήσεις φρέσκο και νόστιμο? Τα βότανα, που είναι αρκετά σημαντικά για ένα υγιεινό μαγείρεμα και σπιτικές συνταγές.
Το πιο δύσκολο συστατικό για να διατηρήσεις φρέσκο και νόστιμο? Τα βότανα, που είναι αρκετά σημαντικά για ένα υγιεινό μαγείρεμα και σπιτικές συνταγές.
Λαμβάνοντας υπόψη πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθούν φρέσκα, δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε αποξηραμένα και εμφιαλωμένα βότανα όταν το πραγματικό μπορεί να είναι τόσο ακριβό και έρχεται τόσο χύμα. Πολύ συχνά, πριν ακόμα προλάβω να τα χρησιμοποιήσω τα δεμάτια του βασιλικού και από άνηθο είχαν ήδη σκορπίσει στο ψυγείο μου.
Γι’ αυτό τον λόγο απλά αγαπώ αυτό το μεράκι για μαγειρική που πρόκειται να δείτε παρακάτω!
Με μια απλή παγοθήκη, τα χαμένα βότανα θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Όχι μόνο αυτή η έξυπνη συμβουλή για την κουζίνας, σας γλυτώνει αρκετά χρήματα από τα την αγορά φρέσκων συστατικών, σας γλυτώνει και από χρόνο προετοιμασίας για το μαγείρεμα του επόμενου σας γεύματος.